След като стана ясно, че новата жена, с която от

...
След като стана ясно, че новата жена, с която от
Коментари Харесай

Грандиозен скандал между бившите любовници Емрах Стораро и Теди Александрова

След като стана ясно, че новата жена, с която от известно време се подвизава Емрах Стораро, в действителност е момиче от сексуален уебсайт, абсурдът сред сина на Тони Стораро и някогашната му половинка - певицата Теди Александрова, се развихри с гневна скорост.

Бившите любовници намерено се заплашват в обществените мрежи и хвърлят доста тежки обвинявания един към различен, написа Шоу Блиц.

Пръв войната в нета стартира Емрах, който упрекна Теди, че има пръст в материалите, който излизат по негов адрес, а самата тя яростно му отвърна, че си прави PR на неин тил. След като словесната офанзива сред двамата стартира, огромна част от почитателите им също се намесиха, а феновете на мачото нарекоха Теди баба за това, че е 11 години по-възрастна от изпълнителя. Вместо да я отбрани, дребният наследник на Стораро пусна анкета, в която имаше единствено две варианти за отговор „ баба “ и „ остаряла “.



Теди не устоя и се включи онлайн в Instagram, където изясни, че е извънредно афектирана от думите по неин адрес от страна на Емрах и е неуважително. „ Сега ще ви кажа, че не трети човек, а татко му - уважаваният Тони Стораро, ни раздели “, безапелационна е русокоската, която след обидите към нея чака да ѝ бъдат изплатени парите за изработката на трите най-големи шлагера на Емрах, на които тя е създател, без да получи и една стотинка. Теди съобщи, че персонално от Тони ѝ е дадено, че ще получи парите си.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР