След като стана ясно, че интернет звездата Ким Кардашиян се

...
След като стана ясно, че интернет звездата Ким Кардашиян се
Коментари Харесай

Ким Кардашиян била заразена с COVID-19

След като стана ясно, че интернет звездата Ким Кардашиян се е заразила с COVID-19, развлекателният уебсайт BuzzFeed разгласява публикация, съгласно която заразяването съответствува с спорното пътешестване на 40-ия рожден ден на Ким. Сега инфлуенсърката разгласява в обществените мрежи опровергаване на тази информация.

„ Лъжа. Никой не се болести с COVID-19 на това пътешестване “, написа Ким. „ Сейнт беше първият, който се разболя в нашето семейство и се е заразил от съученик, който е бил с позитивен тест. Аз развих признаците и се заразих няколко дни откакто той се изкашля към мен, до момента в който се грижех за него. “

Ким Кардашиян има интерес да трансферира „ виновността “ за преместването на заболяването на сина си, защото пътешествието ѝ в края на предходната година, в разгара на втората вълна от пандемията, беше посрещнато доста неприятно от феновете ѝ.

Информацията за заболяването на Ким пристигна от риалити предаването „ Keeping Up With The Kardashians “, на което значително се дължи известността на инфлуенсърката. В епизода тази седмица Ким е признала, че в края на предходната година се е заразила с вируса, малко преди да се яви на първия си изпит за юрист.

От епизода излиза наяве, че Ким и фамилията ѝ са били с позитивен тест за COVID-19, тъй че продукцията е трябвало да бъде спряна за 14 дни, до момента в който са в карантина.

Една от аргументите редакторите на BuzzFeed да се съмняват, че това е истина, е фактът, че чак в този момент научаваме за заболяването на Ким, а не от обществените ѝ мрежи, където тя е извънредно дейна. Според тях задачата е контактът с вируса да не се свърже с пътуването до частен остров, което Ким си подари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР