След като стана ясно, че братът на Меган Маркъл няма

...
След като стана ясно, че братът на Меган Маркъл няма
Коментари Харесай

Братът на Меган Маркъл с предупреждение към принц Хари

След като стана ясно, че братът на Меган Маркъл няма да участва на сватбата й с принц Хари , войната сред двамата се разгоря с нова мощ. 51-годишният Томас Маркъл се е изказвал жестоко по адрес на по-малката си сестра нееднократно. Но в този момент си разреши даже да напише собственоръчно писмо до бъдещия й брачен партньор .

В него Томас се обръща към принц Хари с апел, че към момента не е прекомерно късно да се откаже от сватбата . В противоположен случай, това ще се трансформира в най-голямата неточност в историята на монархията. А повода, несъмнено, е Меган.

 Снимка 351889

Брат й я назовава с редица обидни прилагателни , измежду които " плиткоумна " и " надута ". Според него, тя ще се подиграе с принц Хари и кралското семейство. Томас не проумява по какъв начин единствено принц Хари не е схванал каква е същинската същина на годеницата му и че тя не е дамата за него.

Роднините не са се виждали от погребението на баба ми през 2011 година и спорът посред им не стопира да се разгаря. Особено около идната женитба. Именно по тази причина мнозина допускат, че господин Маркъл просто търси облаги .

А в писмото, оповестено в In Touch, Томас разяснява, че актрисата е почнала своята кариера с помощта на заем, който татко им е изтеглил . И до ден-днешен тя не му е помогнала за възобновяване на дълга. Затова и родителят им през днешния ден е в затруднено финансово състояние.

 Братът на Меган Маркъл също без покана за сватбата
Братът на Меган Маркъл също без покана за сватбата

Може би актрисата си има причина

За да му се отблагодари пък, Меган даже не го е поканила на сватбата , написа 51-годишният американец. Така е сторила и с цялото си семейство. Дали в действителност е по този начин, очевидно ще научим в огромния ден - 19 май.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР