След като стана жената до принц Хари, а след това

...
След като стана жената до принц Хари, а след това
Коментари Харесай

Какво искат канадците от Меган

След като стана дамата до принц Хари, а по-късно и херцогиня на Съсекс, Меган Маркъл потвърди с цялостна мощ въздействието си върху стилната промишленост. " Ефектът Меган " незабавно бе избран за събитие, а редица фешън марки се надяваха някогашната актриса да избере и техен тоалет, с цел да може да генерират рекордни продажби.

Маркъл залагаше както на облекла от първокласни марки, по този начин и на някои от наличните Zara и H&M. А след всяка нейна обществена поява международните медии не пропускаха да отбележат с какво тъкмо е облечена и какъв брой тъкмо коства. Часове по-късно дреха бе разпродадена.

Именно на сходно знамение в този момент се надяват канадските фешън марки , които не са измежду най-популярните в международен мащаб. Но пък имат огромната вяра, че херцогинята на Съсекс сполучливо ще ги разпространява.
 Меган с палто на канадска марка

Меган с палто на канадска марка

След като избра Канада за собствен нов дом, няма нищо нелогично в това да стартира да се облича с облекла от локалните магазини. Не, че и до момента не го е правила. Палтата на марката Sentaler, с които се появи няколко пъти, се трансфораха в най-продаваните й продукти, написа Reuters.
 Меган Маркъл, Томас Маркъл и тормозът, на който е подложена херцогинята от татко си
Тормозът, на който е подложена Меган

Няма край

Маркъл постоянно е демонстрирала желания и към дребни фешън къщи , а не към огромни производители. Именно те доминират на канадски фешън пазар. Затова локалните се надяват на нейната помощ, която може да промени освен бизнеси, само че и човешки животи. Все отново, би трябвало да се отблагодари за гостоприемството...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР