След като спот борсово търгуваният фонд (ETF) за Биткойн отбеляза

...
След като спот борсово търгуваният фонд (ETF) за Биткойн отбеляза
Коментари Харесай

AI прогноза за цената на Етериум след потенциалното одобрение на ETF

След като спот борсово търгуваният фонд (ETF) за Биткойн означи забележителен растеж на притока на вложения, което докара до невиждани равнища на цената на актива, спекулациите към въвеждането на Етериум ETF се ускориха.

Стойността на Етериум (ETH) означи незабравим растеж, подхранван от възходящото неспокойствие към бъдещия Етериум ETF, засиленото институционално присъединяване и мощната поддръжка на общността. Биковете сполучливо тласнаха цената на ETH към прага от $4,000, установявайки нов 52-седмичен връх и показвайки мощните бичи настроения, преобладаващи на пазара.

В светлината на тези развития, бе потърсена помощ от ChatGPT, с цел да се дават прогнози за евентуалните последствия от Етериум ETF върху цената на актива. Въз основа на оценка на неотдавнашната пазарна динамичност ChatGPT предвижда евентуален скок за Етериум, с целева прогноза от $6,835, на фона на нарастващия възторг към стартирането на ETF.

Освен това AI моделът на OpenAI допуска, че Етериум може да срещне психически бариери на равнищата от $7,000 и $8,000 след първичния скок. Въпреки това, с покачвания институционален интерес и упования приток на капитал, който ще бъде подбуден от ETF, Етериум може да бъде добре квалифициран да преодолее тези трудности и да откри нови рекордни стойности.

Тъй като крипто пазарът чака с неспокойствие въвеждането на Етериум ETF, бъдещите вероятности пред втората по величина криптовалута наподобяват обещаващи. Все по-широкото приемане от страна на институционалните вложители, съчетано със солидните основи на актива и устойчивостта на екосистемата на Етериум, основава предпоставки за доста повишаване на цената.

Тъй като неотдавашният бичи подтик тласна цената на ETH към $4,000 и оттатък нея, дружно с оптимистичните прогнози на ChatGPT, вероятностите пред Етериум и неговите заинтригувани страни наподобяват светли.

Въпреки вълнението към утвърждението, някои наблюдаващи настояват , че вложението в Етериум ETF може да не е преференциално, защото тези фондове може да не включват систематизиране на стейкинг възнаграждението. Те допускат, че за вложителите би било по-добре да закупят и стейкнат ETH монетите си.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР