След като спечели наградата за Спортист с увреждания на България

...
След като спечели наградата за Спортист с увреждания на България
Коментари Харесай

Денислав Коджабашев: Винаги гоня първо място, следващата ми цел е Токио

След като завоюва премията за " Спортист с увреждания " на България за 2018 година, Денислав Коджабашев приказва пред медиите за оценката, също както и за проектите си за бъдещето. Сребърният медалист от Световното в Словения е безапелационен, че огромната му цел е Токио 2020. Денислав получи оценката от майка си

“Чувството е неповторимо. Наистина за първи път ми се случва да печеля този приз. Изключително благополучен съм, че съумях да се преборя, имах доста сложна година. На международното състезание демонстрирах, че мога да съумявам и в този момент този приз е доста специфичен за мен”, бяха първите думи на Коджабашев пред медиите.
 @@@
 @@@

“Моите цели постоянно са първото място. Станах втори. Надявам се идната година да печеля европейското състезание и да се класирам за паролимпийските игри в Токио”, продължи Коджабашев.

“Вярвам, несъмнено. Ще се борим и се надявам при добър чоп и положителни квалификации, да успеем да се класираме”, добави Коджабашев в отговор на въпрос по отношение на присъединяване му в двойка с Мария Йовкова.

“Пожелавам си да съм здрав и всички към мен да са здрави. Да реализираме високи спортни резултати и всеки към мен да следва фантазиите си и да ги постига”, приключи най-хубавият състезател с увреждания на България.

ГАЛЕРИЯ №1

ГАЛЕРИЯ №2

Снимка: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР