След като сме облепени с камери по големите кръстовища, Столична

...
След като сме облепени с камери по големите кръстовища, Столична
Коментари Харесай

Йонко Иванов за помлените 20 коли: Майката на момчето да бъде подведена под отговорност

След като сме облепени с камери по огромните кръстовища, Столична община и Министерство на вътрешните работи не можаха да намерят метод да противодействат. Шофьорът може да е емигрант, камикадзе и може да се забие в Народното събрание, без да противодействаме. Това разяснява пред Българска национална телевизия Йонко Иванов, ръководител на Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка за случая, при който малолетен водач опустоши над 20 коли в столицата.

По думите му полицията я е боязън да си свърши работата, тъй като ще бъде оповестена в принуждение. Колата няма гражданска отговорност, водачът няма брошура, малолетен и къде потърпевшите от случая ще си търсят правата, попита Иванов?

По думите му хората няма да си получат парите не с месеци, а с години. Това е чалгарството от 90-те години, ядоса се той и добави, че майката на момчето би трябвало да бъде подведена под отговорност и да бъде закарана там, където ѝ е мястото.

Той настоя за създаването на нова нормативна база за водачи на моторни транспортни средства в Закона за придвижване по пътищата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР