След като служителите на затворите в София, Стара Загора и

...
След като служителите на затворите в София, Стара Загора и
Коментари Харесай

Служители от всички затвори излизат на протести

След като чиновниците на пандизите в София, Стара Загора и Бургас на събрания пред пандизите, към този момент показаха безапелационното си неодобрение против ниските заплати в бранша, други два пандиза ще последват образеца им през днешния ден (21 ноември), съобщи БГНЕС.
Служителите на пандизите, арестите и правосъдна защита във Варна и Враца ще стачкуват пред пандизите в двата града през днешния ден, в отстояване на поставените претенции за нарастване на възнагражденията и бюджетите на Групово дело „ Изпълнение на наказванията “ и Групово дело „ Охрана “ , оповестяват от Синдиката на чиновниците в пандизите в България.
Решения за митинги със събрания навън към този момент са взети от всички структури на Синдиката на чиновниците в пандизите в България .
По този метод за 22 ноември от 9.00 ч. митинг е плануван от чиновниците на пенитенциарното заведение в Пазарджик. В изпратени известия до УС на Синдиката на чиновниците в пандизите в България, структурите на организацията в Пловдив, Сливен, Ловеч, Бобов дол, Белене и Бойчиновци осведомят за планувани дати на неодобрение пред пандизите, както следва:
23-ти ноември - Белене, 08.30ч.; Пловдив, 09.00ч.; Бойчиновци, 09.00ч.; Ловеч, 11.00ч.; 27-ми ноември; Бобов Дол, 09.00ч.
28-ми ноември - Сливен, 12.00ч. Исканията остават непроменени и се отнасят до гледище за финансово и кадрово застраховане на активността на Групово дело „ Изпълнение на наказанията” и Групово дело „ Охрана”, застраховане на нужните средства за нарастване на заплатите на личния състав, съпътстващите спомагателни заплащания с непрекъснат темперамент и други хонорари и заплащания за личния състав, равностойни на чиновниците на Министерство на вътрешните работи.
Отговор от страна на институциите по по този начин поставените претенции към момента няма . След привършване на митингите по места, УС ще вземе решение за продължение на протестната акция под други законни форми на неодобрение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР