След като “случайно вчера спря тока на половин София, днес

...
След като “случайно вчера спря тока на половин София, днес
Коментари Харесай

Гешев: Нямам съмнение, че зад моето освобождаване стои Борисов

" След като “случайно ” през вчерашния ден спря тока на половин София, през днешния ден Борисов споделил, че съм се подготвял за политик, до момента в който съм заемал длъжността основен прокурор. Преди това с присъщата за него непоследователност първо сподели, че няма да се откаже от депутатския си имунитет, а половин час по-късно съобщи противоположното. Утре може отново да размишления.
Прочетете още
Пак по неговите думи, доверието му към прокуратурата внезапно се повишило след освобождението ми като основен прокурор. Освобождаване, зад което нямам подозрение, че стои той ", това написа някогашният основен прокурор Иван Гешев във Facebook.

По-рано през днешния ден Бойко Борисов съобщи пред публицисти: „ на съучениците на Гешев имунитета си няма да го дам ".

" Отново приканвам лицето Бойко Методиев Борисов да си подаде оставката като народен представител заради липса на геройство ", акцентира Гешев.

Той прикани Народното събрание да разгласява на своя уебсайт всички импортирани материали против Борисов. Защото по негови думи народът има право да знае истината.

" Тогава може да се окаже, че, до момента в който е бил министър-председател Борисов, се е подготвял за съда ", добави той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР