След като си опъна бръчките и подмени зъбите си с

...
След като си опъна бръчките и подмени зъбите си с
Коментари Харесай

Луна си присажда коса! Чалга антиката брои 15 бона за интервенцията в Турция

След като си опъна бръчките и подмени зъбите си с чисто нови, чалга антиката Луна е решила да си присади коса .
Певицата, която подлуди съквартирантите си в шоуто „ Биг Брадър: Most wanted”, се е доверила на турска клиника и към този момент е направила първите си съвещания с изтъкнат експерт в региона, писа „ Таблоид “.
Манипулацията ще бъде осъществена идващия месец, а за скъпото разкрасяване русокоската се изръсила с 8000 евро. Макар че няма участия и изяви на сцена, тя прибрала относително висок хонорар за присъединяване си в риалити предаването и разполагала с въпросната сумата.
47-годишната изпълнителка влагала всичките си спестявания в разкрасителни процедури и по всякакъв начин се опитвала да се подмлади, настояват хора от обкръжението й. Доскоро Луна носеше перука, защото кичурите й напълно оредели с времето, само че изкуствените коси се заплитали и не стоели добре върху скалпа на капризната щуменка. Оплешивяването създавало прочувствен дискомфорт у певицата и другояче виското й самочувствие почнало да куца.
След като прибрала хонорара си от „ Биг Брадър”, русокоската незабавно решила къде да изхарчи парите. Направила изследване в интернет, съветвала се с познати и се спряла на турската клиника поради положителните мнения на пациентите. Подобни интервенции се оферират и у нас, само че Луна не желаела да тръгнат клюки по неин адрес и предпочела да се довери на лекарите в чужбина.
Въпреки че гони 50-те, чалга ветеранката не е подготвена да се сблъска със старостта и настойчиво прави опити да спре времето. Тя е изгладила челото си с ботокс и е сменила старите си жълти зъби с изкуствени резци, само че резултатът не е изключително добър поради неестествения им и светещ в тъмното бял цвят, като че ли е тоалетна паница на „ Идеал Стандарт”. Според осведомени Луна си е „ ремонтирала” още носа, брадичката, шията, а в бюста си има силикон, макар че крие тази детайлност.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР