След като се завърна от своята емоционална и зареждаща почивка

...
След като се завърна от своята емоционална и зареждаща почивка
Коментари Харесай

Заряза Башур: Емилия с нова половинка

След като се завърна от своята прочувствена и зареждаща отмора в Испания, незабавно разгласи радостна вест. Тя сподели няколко фрагмента в обществените мрежи. Снимките са направени в киноцентъра „ Бояна “. Изпълнителката се вълнува доста от следващата осъществена цел.

Певицата споделя, че е сбъднала една фантазия. Песента е продължение на всичко друго и щуро, което показва последно време. Винаги е желала да види името си до реализатор от такава големина.

Проектът бил подготвян повече от две години. Винаги  е пазела в загадка с кой реализатор ще прави дует. Видеоклипът е сниман в Ямайка и у нас, когато Шаги беше на концерт у нас предходната година. Песента е подготвена и до няколко дни ще излезе.

Емилия счита, че с цел да бъдеш съумял би трябвало доста да работиш и би трябвало неизменност. Не стигат единствено силиконовите устни и импланти. Според нея младото потомство търси елементарен живот и не желае да се труди.

„ В момента се усещам най-желана от моята аудитория, тъй като към този момент реализирах това да бъда свободна и то с помощта на моя брачен партньор. Постигнах вътрешна естетика. Преди постоянно трябваше да се преценявам с това в коя компания съм “, споделя певицата.

Инфо:  telegraph.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР