След като се видя новата сватба на местно ниво между

...
След като се видя новата сватба на местно ниво между
Коментари Харесай

ИТН не е част от сглобката в СОС

След като се видя новата женитба на локално равнище сред ГЕРБ, ПП-ДБ, Българска социалистическа партия и " Възраждане " на опозицията и се поставя на паритетен принцип да поеме част от комисиите в Столичния общински съвет. Има Такъв Народ не е част от сглобката в СОС. Това съобщи депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов пред Българска национална телевизия.

По думите му Има Такъв Народ останали единствените от страната на поредните . Формацията на Слави Трифонов няма да взе участие в никакви сглобки, разглобки и обединения.

Балабанов уточни, че стремежът за власт сплотява радикално разнообразни обединения в СОС. " София е застрашена от Путин сега ", разяснява той вследствие на изказванията, че ПП-ДБ-Спаси София нямало да търсят поддръжката на Българска социалистическа партия и Ваня Григорова, която била претендент на пропутинска партия.

Балабанов бе безапелационен, че единствената опция на ръководството е Има Такъв Народ . Усилията на Има Такъв Народ не са безизходни, а употребяват опцията да дават опция на българските жители, да разкриват истината пред хората и да се чува гласа на групировката на Слави Трифонов, с цел да може когато им писне на хората, да употребяват демократичния инструмент в ръцете си, и да смъкват ръководството с поддръжката на Има Такъв Народ. Тогава ще се види същинската опция след едни нови предварителни парламентарни избори, закани се Станислав Балабанов.
 СОС ще заседава изключително, с цел да се скарат към този момент за комисиите
СОС ще заседава изключително, с цел да се скарат към този момент за комисиите

Цветомир Петров с първо изказване като краткотраен началник

Във връзка с за определяне на всички обстоятелства и условия към групата на Мартин Божанов-Нотариуса, Балабанов не чака комисията да свърши работа.

За митинга на " Възраждане " пред Конституционния съд за референдума за опазване на българския лев, Балабанов поддържа групировката на Костадин Костадинов за изложение на недоволството си от анулирания референдум за противозаконен от Конституционния съд. България не е подготвена да влезе в Еврозоната поради Асен Василев, уточни той.

Има Такъв Народ поддържат влизане на България в Еврозоната , само че с рационална финансова и фискална политика.
 Конституционен съд: Референдум за лв. вярно няма да има
Конституционен съд: Референдум за лв. вярно няма да има

Възраждане и Има Такъв Народ оспориха решението на Народните представители
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР