След като се справи с финансовата битка, Салах говори за

...
След като се справи с финансовата битка, Салах говори за
Коментари Харесай

Мохамед Салах на почивка в Гърция, след като спечели спора за договора с Ливърпул


След като се оправи с финансовата борба, Салах приказва за новия си контракт, който подписа по време на ваканцията си в Миконос преди началото на акцията през 2022/23 година, която стартира идващия месец.

Салах съобщи пред клубния уеб страница: " Чувствам се ужасно и се вълнувам, че ще спечелвам титли с клуба. Това е благополучен ден за всички.

" Мисля, че подновяването лишава малко време, само че в този момент всичко е готово, тъй че просто би трябвало да се съсредоточим върху това, което следва. Мисля, че през последните пет-шест години можете да видите, че тимът постоянно е вървял нагоре. През предишния сезон бяхме покрай спечелването на четири, само че за жалост в последната седмица на сезона загубихме два трофея.

 

" Мисля, че сме в добра позиция да се борим за всичко. Имаме и нови попълнения. Просто би трябвало да продължим да работим интензивно, да имаме добра визия, да бъдем положителни и още веднъж да се стремим към всичко. "

В чест на договорката Салах е сниман на плажа Принсипоте след дългата акция, през която зае второ място във Висшата лига и игра на финалите на Шампионската лига, Купа " Карабао ", Купата на Англия и Купата на африканските народи.

Principote е същият регион, в който лятното попълнение на Манчестър Сити Ерлинг Хааланд е сниман да се забавлява с новия си съотборник Рияд Махрез. Джак Грийлиш и дуото на Манчестър Юнайтед Люк Шоу и Хари Магуайър също са гостували преди този момент.

 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР