След като се разделиха с телевизионния ефир, Лора Крумова и

...
След като се разделиха с телевизионния ефир, Лора Крумова и
Коментари Харесай

Лора Крумова и Галя Щърбева се отказват от бизнеса

След като се разделиха с телевизионния ефир, Лора Крумова и Галя Щърбева май са на път да извърнат тил и на бизнеса си като академични преподавателки. Преди три месеца някогашните водещи са се отказали от своите дялове във компанията, посредством която към този момент осма година четат лекции на студенти в магистърска степен на образование, написа „ Уикенд”.

Към момента и двете приятелки публично не развиват никакъв личен бизнес. В един и същи ден те са трансферирали дяловете от общата си компания на Петко Гюлчев, който е брачен партньор на Галя Щърбева. Той към този момент е едноличен притежател на капитала и шеф на компанията, а неговата законна половинка, както и най-хубавата ѝ другарка, най-малко по документи нямат никакво присъединяване в бизнеса. Ако вземат участие в работата, е като елементарни чиновници – против възнаграждение.

Никой обаче не разяснява какво може да е предиздвикало някогашните тв водещи да вземат сходно решение. Те основаха компанията преди осем години и от този момент до момента не са се оплаквали, че бизнесът им не върви. По информация на „ Уикенд” дяловете са трансферирани през май, дни откакто се разчу, че Галя Щърбева е съкратена от Нова телевизия и би следвало да се запише в бюрото по труда, в случай че желае да получава обезщетение за безработица. Лора Крумова напусна малкия екран месеци по-рано, само че е известно, че тя съвсем незабавно бе наета в bTV като зам.-главен редактор на „ Шоуто на Николаос Цитиридис”. В същото време Щърбева по публични данни към момента е безработна.

Публична загадка е, че на процедура Галя също не е останала без работа, нито без приходи. Тя към момента се води преподавател в личната си магистърска стратегия наред с мъжа си Петко и приятелката си Лора.

Проверка на „ Уикенд” обаче сподели, че близо половината от останалите лектори в програмата са я напуснали. Според данните на формалната страница във Facebook, там към този момент не попадат имената на продуцентката Мартичка Божилова, журналиста Сашо Диков, някогашната програмна директорка на Българска национална телевизия Севда Шишманова, банкера Левон Хампарцумян и други Затова пък към момента се загатват звезди като Маги Халваджиян, Антон Хекимян, Евтим Милошев и даже Слави Трифонов, макар че по информация на „ Уикенд” той се е срещнал със студентите един-единствен път – преди 7 години. На уеб страницата на университета, в който тече магистърската стратегия, графата с информацията за нея не се отваря, само че пък излиза наяве, че за образование се заплащат по хиляда евро на учебен срок.

И до момента в който Галя Щърбева сякаш към този момент не се занимава с никакъв бизнес, мъжът ѝ Петко върти цели три компании и води паралелна магистърска стратегия в същия университет, в който се изявява жена му. Тя е за кино, шоубизнес и финанси и също като журналистическата коства хиляда евро на учебен срок. И тук графата с подробното изложение на програмата не се отваря в уеб страницата на университета. Вероятно обаче се чака да се намерят задоволително искащи да се запишат, тъй като набирането на документи от кандидат-студентите тече с цялостна мощ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР