След като се раздели със съпруга си Тихомир, блондинката разкри,

...
След като се раздели със съпруга си Тихомир, блондинката разкри,
Коментари Харесай

Тотален обрат! Минала ли е Венета Райкова на другия бряг? Последното признание шокира феновете й…

След като се раздели със брачна половинка си Тихомир, русокоската разкри, че стопира да се занимава с представителите на мощния пол. Венета се усеща огорчена от мъжете и по тази причина стопира да излиза по срещи и да се занимава с тях. Райкова е гневна от отношението им към дамите и към този момент не желае даже да си приказва с предствители на мощния пол. Водещата е унищожена и не желае мъж да й се мярка пред очите.

„ Приключих с мъжете! Нито ще вървя по срещи, нито ще се срещам с някой. Личен живот нямам и няма и да имам “, избухна Райкова.

Водещата на „ Папараци “ призна, че оттук насетне ще си гледа единствено нейния живот и този на детето й – Патрик. Райкова ще упорства да получи попечителството за сина си и той да живее с нея.

„ Животът ми към този момент е детето ми и работата “, разкрива Райкова. Венета има проекти за нея и сина си в идващите 10 години. Водещата ще прекарва цялото си свободно време с Патрик, а през останалото ще работи.

„ Ще си върша изявленията и ще си пиша книги. Друго не желая “, изясни водещата на „ Папараци “.

Близки до Райкова споделят, че тя има цялостната им поддръжка, откакто обяснила, че се развежда. Решението на Венета било добре планувано и осмисляно стотици пъти.

През годините журналистката и Тишо на няколко пъти са пред бракоразвод, само че в никакъв случай не стигат до края. Сега към този момент няма връщане обратно, безапелационни са и двамата, написа „ България през днешния ден “.

Връзката на русокоската с Тишо стартира при започване на 2005 година. Участникът от „ Биг брат “ е вманиачен по журналистката и признава, че е влюбен в нея, в народен ефир. Тихомир кани Райкова да посрещнат Нова година дружно и тъкмо там пламва любовта им.

През юли 2007 година Тихомир подава молба за бракоразвод, като не акцентира някаква причина. Това кара Райкова да напусне фамилното ложе и тя спи в строяща се постройка, в която е закупила жилище. След три месеца диалози и убеждения, че още се обичат и любовта им би трябвало да продължи, Венета и Тихомир се събират още веднъж.

В последните няколко години из общественото пространство се тиражираше информацията, че двамата още веднъж са пред бракоразвод, само че Райкова постоянно опровергаваше слуховете, до момента в който не се стигна до началото на годината, когато стана ясно, че бракът на Венета и Тишо завършва вечно.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР