След като се раздели с бащата на детето си Георги,

...
След като се раздели с бащата на детето си Георги,
Коментари Харесай

Мария Илиева пак си ляга с Атанас Колев

След като се раздели с бащата на детето си Георги, М песен Илиева се върна при гаджето си Атанас Колев, научи HotArena . Двойката изкара къс флирт преди няколко години, само че някогашният й очевидно не е могъл да я не помни, защото я засипва със SMS-и и телефонни позвънявания.

Отначало Илиева пренебрегнала настойчивите предложения за срещи на някогашния си, само че раздорите с бащата на детето й почнали да й се отразяват. Двамата се разделиха без доста звук, още преди раждането на наследника им, написа „ България през днешния ден ”.

Двойката имаше проблеми още до момента в който певицата бе бременна, а Георги, който живее и учи в Белгия, изкара близо месец в Съединени американски щати, до момента в който майката на бъдещото му бебе трябваше сама да се оправя с всичко. После сякаш се сдобриха, само че събирането бе единствено до раждането.

След това певицата още веднъж се оказа в ролята на уединен родител, а отсъствието на мъж в спалнята й стартира да се отразява на душeвността й. Затова най-после тя приела да се види с някогашния си почитател, а 21-годишния варненец не си губил времето и още същата вечер се намърдал в леглото й.

Зли езици шушукат, че Наско Колев е чест посетител в дома й. А до момента в който двамата се отдават на диви креватни извършения, невръстния Александър спи в прилежащата стая.

„ Разбирам я, всяка жена има своите потребности, желае да се усеща мечтана, изключително откакто неотдавна е родила. Това, което прави, обаче е малко извратено даже за освободена дама като нея ”, разяснява колежка на Илиева.

Що се отнася до досегашния мъж на звездата—Георги Михайлов, приказва се настойчиво, че фамилията му по никакъв начин не одобрявало връзките посред им. Двамата родители не желали и да чуят за 13 години по-голямата от него певица, а още по-малко да я одобряват за снаха.

Изпълнителката се раздели и с Атанас Колев преди по-малко от година и половина след къс професионално — любовен романс. Тогава двамата скъсаха много бурно, а повода бе фактът, че той бързо спря да има потребност от ласките и връзките й, с цел да стане прочут.

Друга причина бе фактът, че певицата постоянно поддържа няколко паралелни връзки и не се тормози от това. Сега двойката отново се гушка дружно, само че без никакви задължения един към различен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР