След като се раздели с 42-годишния ирански бизнесмен Фарид, Айлин

...
След като се раздели с 42-годишния ирански бизнесмен Фарид, Айлин
Коментари Харесай

Айлин пак се пусна на пазара

След като се раздели с 42-годишния ирански предприемач Фарид, Айлин Бобева, която нашумя около присъединяване си във втория сезон на „ Ергенът “, още веднъж се пусна на пазара.

 

Отношенията им сякаш процъфтяваха, само че неотдавна се е стигнало до разлъка поради гръм в парадайса. Така и не става ясна повода, довела до този процес на събитията. И до момента в който Фарид се забавлява в Дубай, някогашната му прави опити да го нервира, публикувайки провокативни фотоси в мрежата, снимайки се в предизвикателни пози с двама разголени мъже.

 

И въпреки раздялата им ба де неотдавна, Айлин не си поплюва и към този момент е в търсене на нова връзка. Както към този момент стана ясно от нейно самопризнание преди време, тя си пада по по-възрастни мъже – когато била едвам на 19 години, спала с сътрудник на майка й, който по това време бил на 37 години. Възрастовата разлика обаче не я тормозила ни минимум.

 

Двамата се засекли в заведение на рождения й ден, тя го приклещила, след което се отдали на креватни занимания. Отначало въпросният господин бил доста обезпокоен и не съумял да „ вдигне самолета “, само че по-късно нещата се получили. Айлин оправдава постъпката си с това, че на всички се е случвало да вършат нелепости.

 

Доволна е, че е постигнала задачата си и след „ Ергенът “ уговорките й са нарастнали и всеки ден се снима в разнообразни рекламни акции. Именно това целяла, когато се записала за присъединяване в шоуто. Хвали се и че е събрала доста почитатели в Инстаграм – съвсем 84 000.

 

Все още не знае дали ще гледа новия сезон на „ Ергенът “, който започва след броени дни по bTV. Твърди, че в случай че има забавни участнички, които да привлекат вниманието й, може да се задържи по-дълго пред екрана.

Инфо: Уикенд

Тагове: Айлин Бобева връзка раздяла „ Ергенът “ любовник богат любовник
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР