След като се разбра, че досегашният Джеймс Бонд - Даниел

...
След като се разбра, че досегашният Джеймс Бонд - Даниел
Коментари Харесай

Може ли Джейми Дорнан да бъде новият Джеймс Бонд?

След като се разбра, че досегашният Джеймс Бонд - Даниел Крейг - няма да продължи ролята си в престъпната поредност, стартира да се приказва за това кой ще е новият Агент 007.

Един от евентуалните претенденти за ролята на Бонд е Джейми Дорнан . 39-годишният артист разкри, че може да поеме мечтаната роля в изявление за.

Агент 007 преди този момент са играли Шон Конъри, Дейвид Нивън, Джордж Лейзънби, Роджър Мур, Тимъти Далтън, Пиърс Броснан и Даниел Крейг.

Jamie Dornan reportedly in running to be next James Bond
— Belfast Telegraph (@BelTel)
Докато говореше за изданието, Дорнан разяснява кариерата на дългогодишния си другар Робърт Патинсън , който беше определен за новия Батман , признавайки, че е малко обезпокоен, когато става дума за извършване на такава емблематична роля в добре прочут франчайз - по-специално негативността, която идва дружно с това.

„ Предразсъдъците са такава дяволска болест “ , сподели Дорнан. „ Това е болест в цялата ни просвета. В моята специалност, несъмнено. Но като цяло хората имат доста предубеждения и това е доста тъжно. Вижте реакциите, когато Роб беше определен като Батман. Те бяха на 90 % негативни. "

„ Когато Даниел Крейг получи ролята на Джеймс Бонд, реакциите отново бяха негативни. И познайте какво? Даниел Крейг беше брилянтен в ролята си и това промени цялата сила на Бонд. Също по този начин, всички скептици харесват това, което Роб направи с Батман. "

Въпреки това, което Дорнан е видял да се случва с някои от най-талантливите артисти в промишлеността, у него видимо има детайл на неспокойствие, когато става въпрос за евентуалното влизане в ролята на идващия Джеймс Бонд.

Jamie Dornan Responds to Possibility of Being the Next James Bond and How 'People Prejudge People'
— People (@people)
От известно време в промишлеността се приказва за това кой ще играе идващия Джеймс Бонд. Името на Идрис Елба се чува от години, до момента в който Дуейн Джонсън също сподели интерес към ролята.

В изявление за Esquire през ноември 49-годишният Джонсън разкри, че желае да наследи Крейг в ролята на емблематичния разузнавач, откакто дядо му Питър Майвия игра изверг във кино лентата за Бонд от 1967 „ Човек живее единствено два пъти “.

„ Да, дядо ми беше изверг и игра с Шон Конъри . Искам да вървя след стъпките му и да бъда идващият Бонд “, сподели Джонсън.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР