След като се разбра, че баща му - крал Чарлз

...
След като се разбра, че баща му - крал Чарлз
Коментари Харесай

Страшно огорчение за принц Хари: Върна се при баща си, но семейството му го изпъди на хотел!

След като се разбра, че татко му - крал Чарлз Трети е диагностициран с рак, принц Хари мигновено хвана аероплан от Щатите, с цел да се прибере вкъщи и да бъде с родителя си. Съпругът на Меган Маркъл обаче даже не предполагаше какво оскърбление и оскърбление го чака вкъщи.

Още щом дойде, дребният наследник на Чарлз и Даяна беше публично изгонен от всички резиденции на кралската фамилия и пропъден да нощува на хотел. Херцогът на Съсекс останал като гръмнат и още веднъж попитал не може ли да пренощува в някой от многочислените фамилни парцели, само че отговорът бил изрично не.

Затова и вместо да се разправя, Хари подвил опашка и се настанил на хотел. Да, безценен хотел, с всички екстри, само че... хотел. Като непознат човек, а не като член на фамилията.

Причината за това е ясна на всички - Хари за всичко слуша жена си - актрисата Меган Маркъл и де факто застана срещу родата си, а на всичко от горната страна заряза уговорките си в родината и отиде да живее в Америка. Това се одобри извънредно мъчително още от самата кралица Елизабет Втора, както и от татко му.

Тогава те обявиха, че Хари е огромен човек и е свободен да взима решения, за които обаче ще си носи и следствията.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР