След като се появиха информации, че Реал Мадрид на практика

...
След като се появиха информации, че Реал Мадрид на практика
Коментари Харесай

Реал взима и още един вратар през лятото на 2018-а

След като се появиха информации, че Реал Мадрид на процедура е договорил Кепа Арисабалага и той ще дебаркира на „ Сантиаго Бернабеу “ през януари, нови трансферни клюки за вратарския пост в Кралския клуб плъзнаха в Испания.

Mundo deportivo, твърди, че през лятото „ белите “ имат намерение да вземат и Тибо Куртоа от Челси. Договорът на белгиеца със „ сините “ от Лондон изтича през лятото на 2019 година. Все още няма индикации за възобновяване, а неотдавна стражът призна, че се замисля за завръщане в Испания, предвид на обстоятелството, че фамилията му се е завърнало в страната.

Същевременно някогашният вратар на Атлетико Мадрид, разкри, че се усеща благополучен на „ Стамфорд Бридж “ и до края на сезона ще има изясненост.

Куртоа: Вариантът с Испания е забавен

Интересът на настоящия европейски клубен първенец към Куртоа датира от известно време насам. Той е измежду вариантите пред спортно-техническия щаб на „ балета “, дружно с Давид де Хеа (Манчестър Юнайтед). Испанският гранд желае да внесе повече непоклатимост под рамката. Резервата на Кейлор Навас – Кико Касия – не можа да убеди, в отсъствието на костариканеца.

Отделно в Испания разсъждават, че закупуването на двама нови вратари, ще отвори вратата и за Касия, и за Навас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР