След като се би геройски и показа изключителна сила, многодетната

...
След като се би геройски и показа изключителна сила, многодетната
Коментари Харесай

Веселка е вторият финалист във Фермата - slava.bg

След като се би героичен и сподели изключителна мощ, многодетната майка Веселка стана втората жена финалист във „ Фермата “. Конярката от село Борима си извоюва правото да излезе на арената в последния конфликт от шоуто, който ще се излъчи онлайн на 14 декември.

Младата жена ще влезе в тежка битка с учителката Маргарита, която първа се класира за най-важния конфликт.

Веселка, която е единствено на 22, стигна до финала, откакто на елиминационния двубой разгроми два пъти по-възрастната от нея филоложка Дана. По този метод тя прати освен съперничката си, само че и щерка й Велислава у дома, тъй като двете влязоха в шоуто като един състезател.

В адската седмица от предаването, през която напрежението стигна кулминационната точка си, станаха ясни и останалите участници, които ще се борят за място на финала във вътрешните елимиации.

Автомонтьорът Краси ще се изправи против софтуерния инженер Митко Караиванов, а военният Станислав ще нападна фитнес треньора Сами.

В последния яростен конфликт на 14 декември двама мъже, чиито имена още не знаем, ще се изправят един против различен. Същото ще създадат Веселка и Маргарита. Победителите - мъж и жена, ще се опълчват в две борби, съобразени с обстоятелството, че участниците са от разнообразни полове, а „ Фермата “ 5 ще излъчи своя огромен победител.

Източник: Monitor
Снимка: bTV
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР