След като сътвори немислимото и се превърна в един от

...
След като сътвори немислимото и се превърна в един от
Коментари Харесай

Каква е голямата мечта на Яник Синер

След като сътвори немислимото и се трансформира в един от малцината, побеждавали Новак Джокович на Australian Open, Яник Синер е отправил взор към нова купа - тази от турнира ABN AMRO Open в Ротердам.
 Новак Джокович на Australian Open - малцината тенисисти, побеждавали сърбина на шампионата
Малцината, побеждавали Новак Джокович на Australian Open

След загубата от Яник Синер си припомняме, че не е толкоз елементарно човек да победи сърбина

Синер стартира присъединяване си в на следващия ден, 14 февруари, като на него и още няколко играчи, измежду които и Григор Димитров, им бе обещано малко повече време за отмора и акомодация.

Яник Синер ще се изправи против Ботик Ван Де Зандсхулп, а преди да стартира присъединяване си в ABN AMRO Open в Ротердам приказва пред ATP за задачите си.
 Снимка 653149

" Ще забележим. Не обичам да приказвам за класиране. Опитвам се да бъда благополучен на корта и да се усъвършенствам като състезател. " Италианецът счита, че само върху личното си показване има надзор и по тази причина за момента е благополучен, че е под номер четири в света.
 Григор Димитров на Open 13 Provence - благородният жест към почитател с увреждания след мача в Марсилия
Жестът, с който Григор Димтиров трогна всички

Българинът още веднъж е на висота и на корта, и отвън него

" Със сигурност фантазията ми е да стана номер едно в света и ще работя старателно, с цел да я реализира ", споделя още Синер, написа Eurosport. Дори да не се е качил на върха към момента, Яник Синер записа името си в историята на италианския тенис, като той е най-висококласираният италианец в историята.
 Яник Синер с купата от Australian Open

Яник Синер с купата от Australian Open

Единствено Адриано Паната, който е първенец от  French Open през 1976 година до момента е достигал до четвърта позиция в света. В изявлението си Яник Синер образно сподели в действителност какъв брой уединен спорт е тенисът, тъй като съобщи, че след спечелването на Australian Open към момента не е имал опцията да се види със фамилията си.
 Григор Димитров след изгубения край - промени ли се класирането му след Марсилия
След изгубения край - промени ли класирането си Григор Димитров

Силният старт на година продължава

Но съобщи, че проектите му са откакто завърши присъединяване си в Ротердам да ги посети. А дали ще бъде с нова купа в ръце, времето ще покаже. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР