След като съобщи, че успешно е приключила курса си по

...
След като съобщи, че успешно е приключила курса си по
Коментари Харесай

Смелите планове Кейт Мидълтън за края на годината

След като заяви, че сполучливо е завършила курса си по превантивна химиотерапия, Кейт Мидълтън последователно се завръща към нормалните си служебни занимания. Въпреки че работи главно " от у дома ", което ще рече замъка Уиндзор, тя възнамерява уговорките си много напред.
 Специалният уикенд на принц Уилям и Кейт Мидълтън
Специалният уикенд на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Този път без децата

И един от тях е коледният концерт в Уестминстърското абатство - събитие, което стана обичайно за принцесата на Уелс. Явно и тази година тя счита да зарадва поданиците на кралското семейство в навечерието на християнския празник.

Кейт Мидълтън и екипът й са се срещнали с представители на Кралската фондация в замъка Уиндзор да обсъдят детайлности за концерта през декември 2024 година, оповестяват Hello. За момента не се знаят детайлности за програмата му, нито точната дата.
 Снимка 683868

Това ще бъде четвъртата година, в която принцесата на Уелс провежда коледното събитие, стартирало през декември 2021 година като знак за благодарност към медицинските и обществени служащи, трудили се по време на коронавирус пандемията.
 Снимка 683870

На концерта в Уестминстърското абатство през декември 2023 година и принц Уилям за първи път бяха съпроводени и от трите си деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис. Вероятно и тази Коледа още веднъж ще забележим цялото семейство дружно там.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР