След като съдия Файла отхвърли искането на Coinbase Inc. за

...
След като съдия Файла отхвърли искането на Coinbase Inc. за
Коментари Харесай

Важно решение по делото между Coinbase и SEC – какво следва

След като арбитър Файла отхвърли настояването на Coinbase Inc. за преустановяване на правосъдното дело на Комисията по скъпи бумаги и тържища (SEC), вниманието се насочва към идващите стъпки в правосъдното произвеждане.

Вследствие на това решение анализаторите от промишлеността спекулират по отношение на траекторията на правосъдния развой. Според репортера на FOX Business Елинор Терет идната фаза евентуално ще включва цялостен развой на откриване на информация, при който както Coinbase, по този начин и SEC ще се ангажират с обмена на съответните документи и информация.

Този стадий от правосъдното дело дава опция на двете страни да съберат доказателства и сведения, които са от решаващо значение за съответните им каузи. Спекулациите сочат, че Coinbase може да извлече изгода от този стадий, защото евентуално може да открие информация, която да подкопае изказванията на SEC.

Правейки паралели с предходни случаи, като да вземем за пример правосъдната борба на Ripple със SEC, Терет акцентира смисъла на интервала на откриване на информация. По време на делото против Ripple етапа на откриване на информация даде скъпа визия за гледната точка на SEC и в последна сметка повлия на резултата в интерес на Ripple.

Терет обаче предизвести, че правосъдният развой може да се проточи, сходно на делото Ripple против SEC, което продължи няколко години. С спомагателните стъпки, като да вземем за пример подаване на резюмета и опция за правосъден развой, етапа на откриване за Coinbase може да продължи няколко месеца или даже година.

Терет също по този начин допусна, че Coinbase може да изследва благоприятни условия като подаване на междинна тъжба, сходно на метода на SEC по делото Ripple. Такива обжалвания преди окончателните правосъдни решения обаче могат да се окажат сложни, както се вижда от отхвърли на съда да одобри междинното обжалване на SEC по делото Ripple.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР