След като съдът във Феърфакс, Вирджиния, се произнесе в полза

...
След като съдът във Феърфакс, Вирджиния, се произнесе в полза
Коментари Харесай

Отчаяният ход на Амбър Хърд

След като съдът във Феърфакс, Вирджиния, се произнесе в интерес на Джони Деп в делото за клюка против някогашната му брачна половинка, всички знаехме, че е въпрос са време Амбър Хърд да предприеме някакви дейности. Те не закъсняха доста.
 Амбър Хърд и отхвърлянето на молбата ѝ за преразглеждане на делото с Джони Деп
Пореден неуспех за Амбър Хърд

Явно тежките времена за актрисата ще не престават

За нейно голямо страдание обаче арбитър от Вирджиния отхвърли настояването на актрисата за нов правосъден развой по делото за клюка, което тя загуби от Джони Деп.

Адвокатите на Хърд желаеха от арбитър Пени Азкарате да анулира присъдата, с която на Деп бяха присъдени 10 милиона $, и да разгласи нов правосъден развой, заради неточности, позволени в предходния, само че съдията отхвърли настояването.
 Снимка 581863

Вече е ясно, че Амбър Хърд е притисната до стената и би трябвало да изплати въпросната сума на Джони Деп. Сума, с която обаче тя не разполага . По всичко проличава, че актрисата има нова концепция, с която да изкара пари.

Според Mirror Амбър Хърд написа книга, в която споделя цялата истина за някогашния си брачен партньор Джони Деп . Твърди се, че 36-годишната актриса от " Аквамен " счита, че " кариерата й в Холивуд е завършила " и написа записки, защото счита, че " няма какво да губи ".
 Амбър Хърд, Twitter и хакерските атаки против някогашната брачна половинка на Джони Деп
Скритият призрачен сън на Амбър Хърд

Кибератаките - бичът за актрисата

Това може да се окаже доходоносна концепция за Амбър, чийто юрист Илейн Бредехофт сподели, че родената в Тексас актриса " никога не може " да си разреши да заплати компенсациите на 59-годишния Деп.
 Снимка 581864

" Амбър счита, че кариерата й в Холивуд е завършила. На този стадий тя няма какво да губи и желае да опише всичко ", цитират собствен източник от списание OK.

Но съгласно бракоразводния юрист Дрор Байкъл от Ню Йорк, актрисата може да загуби доста, в случай че в действителност реши да се захване с въпросните записки.

" Деп и неговите юристи ще четат и слушат всичко, което Хърд споделя и написа. Ако тя прекрачи границата, което е евентуално, няма подозрение, че ще бъде ударена с ново дело за клюка и ще се озове още веднъж в съда ", счита юристът.
 Джони Деп, Амбър Хърд и какво ще стане, в случай че актрисата не може да заплати компенсацията на артиста
Има ли задоволително пари Амбър Хърд, с цел да заплати на Джони Деп

И какво ще стане, в случай че няма

Какъв ще бъде идващият ход на Амбър Хърд и ще има ли подобен въобще, следва да разберем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР