След като Румен Радев вече взима страна за апартаментите, може

...
След като Румен Радев вече взима страна за апартаментите, може
Коментари Харесай

Цветанов: Коментарът на Радев за апартаментите е предизборна опорна точка

След като Румен Радев към този момент взима страна за жилищата, може да си извършите равносметка 2 месеца преди изборите каква е главната опорна точка, в която ще се движат нашите политически съперници.
 Радев: Случаят с жилищата надвишава обсега на една имотна договорка - отразява се върху доверието в държавността
Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в отговор на изявлението на президента Румен Радев във връзка проблема със закупените на преференциални цени жилища от управителни фрагменти на ГЕРБ.

По-рано през днешния ден президентът съобщи, че няма по какъв начин антикорупционната комисия, която е назначена и следена от Цветан Цветанов, да го проверява " по беззъбия закон, натрапен от самия него ". Той още добави, че чака " обезпеченото " оневиняване на Цветанов още веднъж да се размине с моралните присъди на обществото.

Цветанов разяснява изявлението, че " неофициалният водач на Българска социалистическа партия " заема позиция, както го е направила нощес Корнелия Нинова. Според него обаче няма какво повече да се разяснява, защото всички закони са спазени.

" Нека да оставим тези, които могат, да дадат верния отговор. Тази тематика, колкото повече я приказваме и повтаряме, тя е продължение на опорната точка на Българска социалистическа партия. Мога да задам знаете ли какъв брой въпроси на господин Румен Радев и той няма да може да отговори и няма да има кой да му каже какво да каже ", акцентира Цветанов.

Той още добави, че офанзивите против него се случват все предизборно, и напомни за прокурорската инспекция от 2013 година, от която нищо не излязло.

Цветанов още веднъж не можа да отговори какъв брой коства апартаментът му и на какви цени компания " Артекс " предлага парцелите си на останалите си клиенти, само че въпреки всичко е уверен, че не е закупил парцела на преференциална цена. 

Лидерът на групата на ГЕРБ още коментира новото разобличаване на " Свободна Европа ", че неговата кумица - заместник-министърът на младежта и спорта Ваня Колева - е получила апартамент в същата постройката на преференциални цени.

" Нейният брачен партньор е осми на международното по колоездене преди 20-30 години. Имат един прекрасен, сериозен бизнес от 30 години. Защо да не може да си купи апартамент? Защо да се тормози човек, когато е направил всичко транспарантно, легално. Това, което тя е подписала, като декларация преди една година си е упоменала всичко това. Това, което аз съм направил преди една година, е да си подпиша нотариален акт, в който съм взел участие в договорката. Ние по закон сме длъжни да го заявяваме. В тази си декларация ще направя това, което вършат всички публични персони ", добави Цветанов и още веднъж повтори, че всичко е законно. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР