След като роди единственото си дете на 38 г Светлозара,

...
След като роди единственото си дете на 38 г Светлозара,
Коментари Харесай

Помните ли я: Зара от БИГ Брадър ударно сменя памперси на бебока и е много щастлива – Снимки)

След като роди единственото си дете на 38 г Светлозара, която всички познават като колоритната Зара от първия сезон на Големия брат е захласната от бебето. Брюнетката, която се прочу със фотоси на корицата на българското издание на " Playboy " се е трансформирала в майка за образец.

Тя не стопира да демонстрира  в обществената мрежа какъв брой е привързана към дребния си наследник и по какъв начин грижите за него я въодушевяват и я вършат доста горда и щастлива.

Зара споделя, че това си има своята цена – от време на време има потребност от повече сън, само че любовта й към бебето си заслужава да търпи някои ограничения като всяка грижовна мама.

Моделката, която преди години бе по отношение на известния бг плейбой Ицо 100-те манекенки от дълго време се изнесе от България. И след несполучлив брак с австралиеца Ерик Уотсън, който приключи с бърз бракоразвод Зара скоро се омъжи за спортиста по ръгби Макс Лахиф. Установиха се в Дубай, а и сватбата им беше там.

В момента колоритната брадърка се е отдала напълно на майчинството и най-много на дребния им  син. Който за Зара  е нейното всичко.

Автор:Телеграф

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР