След като реши да се завърне на музикалната сцена, Мария

...
След като реши да се завърне на музикалната сцена, Мария
Коментари Харесай

Ще те побъркам! Мария се изложи тотално - пя на плейбек, обл...

След като реши да се завърне на музикалната сцена, Мария не се радва на евентуално предстоящите от нея бурни страсти на наслада от страна на почитателите си. Вместо дежурните похвали, поп фолк миньончето отнася серия от рецензии и за пеенето, и за визията си.

 
 

Както ви информирахме, изпълнителката бе залята от заплашителен хейт, до момента в който промотира новото си парче " Ще те побъркам ", в което пеенето е последното, с което впечатлява.

Освен новото парче, Мария потегли и по участия из нощните заведения, както едно време, единствено че към днешна дата провокира повече подигравателни мнения, в сравнение с нещо друго. Особено пък след последното си присъединяване, на което се появи облечена в... целофан. Разбира се, още веднъж пя на плейбек, което възмути редица нейни фенове.

" Ама, блага, осъзнай се! Не си в TikTok, а хората са платили някакъв мижав вход, с цел да те гледат, а не да ти слушат гласа на запис ", гласи един от многото отрицателни мнения в обществената мрежа по адрес на старозагорката, която в последно време е почитател на липсинга.

  " Пародия на пеене ", " Нито визия, нито глас ", " Залезе, залезе... една стойностна ария имаш и това е ", " най-малко можеше да се постарае да има синхрон сред песента и нейното " осъществяване ", " Мара за 20 години и на плейбек не може да се научи да се прави, че пее ", се споделя още в мненията в обществените мрежи, написа show.blitz.bg.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР