След като разбрахме за заболяванията на Ким Бейсингър, които за

...
След като разбрахме за заболяванията на Ким Бейсингър, които за
Коментари Харесай

Постоянните страхове, с които живее дъщерята на Ким Бейсингър

След като разбрахме за болесттите на Ким Бейсингър, които за дълги години я извадиха от редиците на сполучливите холивудски звезди, в този момент е ред да научим и за най-големите страхове на щерка ѝ - Айрленд Болдуин.
 Ким Бейсингър, Red Table Talk, агорафобията, алкохолът, успокоителните и поддръжката на Айрланд Болдуин
Ким Бейсингър - прекалено много алкохол и мощни успокоителни

Житейските борби на актрисата

Само преди два дни, майка и щерка се появиха дружно в онлайн токшоуто Red Table Talk.

И както се оказва, 26-годишният модел не бе там просто с цел да поддържа своята известна майка - в разказите ѝ за тежкото психическо положение агорафобия, с което се е борила години наред - само че и с цел да разкрие своите лични проблеми.

Айрленд показа за положението си, известно с медицинския термин кардиофобия, което се демонстрира като мощен и непрекъснат боязън от сърдечен удар. Младото момиче приказва намерено пред водещата на токшоуто Джейда Пинкет Смит за последствията от това положение - непрекъснатата тревога, граничеща със боязън, даже уплаха.

" Когато бях дете, видях човек, който получи сърдечен удар. Това се случи безусловно пред очите ми. Беше чужд, само че това доста ме обърка. И този облик по този начин и в никакъв случай не излезе от главата ми ", показа Айрленд.

Всъщност, не за първи моделът път загатва за своята кардиофобия. В обява в Instagram от януари 2022 година Айрленд показа своя фотография с уред за кръвно налягане. И към нея написа: " Публикувам това за всеки, който страда от тревожни разстройства като мен. Поръчах уред за кръвно налягане, с цел да регистрира тъкмо сърдечния ми темп и кръвно налягане, тъй като пребивавам в непрекъснат боязън, че загивам от сърдечен удар... "

А с изключение на апарата за кръвно налягане, това, което също ѝ оказва помощ, са околните хора в живота ѝ. Като гаджето ѝ, с което живее, и майка й Ким Бейсинджър, написа Yahoo Life.

Уви, за татко ѝ Алек Болдуин, с който са имали много комплицирани връзки през годините, Айрленд не може да каже същото. И освен тъй като по време на тежкия бракоразвод с Ким артистът назовава щерка си " безсмислено малко прасенце ".
 Айрленд Болдуин, Алек Болдуин и сложните връзки сред татко и щерка
Колко мъчно е да си щерка на Алек Болдуин

Особено когато татко ти чака седмото си дете

Нещо, което никоя щерка не би могла да " преглътне " с лекост. И, може би, и в тези фамилни връзки се крият част от аргументите за психическите проблеми на Айрленд.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР