След като PSA Group обяви финализиране на придобиването на дъщерните

...
След като PSA Group обяви финализиране на придобиването на дъщерните
Коментари Харесай

Благодарение на Opel, PSA ще гони VW

След като PSA Group разгласи завършване на придобиването на дъщерните сдружения на GM - Opel и Vauxhall, стана ясно, че с Opel и Vauxhall, PSA Group става вторият максимален авто производител в Европа с пазарен дял от 17% през първото полугодие на 2017 година.

В резултат на тази трансакция и към този момент с пет добре позиционирани автомобилни марката, PSA Group ще ускори наличието си на главните европейски пазари. Французите се надяват, че това ще послужи за основа на доходоносен растеж и в международен мащаб.



За задачата обаче, Opel и Vauxhall се ангажират със основаването на стратегически проект с поддръжката на PSA Group, целящ възобновяване на главните стопански параметри.

Екипите на Opel и Vauxhall ще показват този проект в границите на 100 дни и ще подсигуряват неговото осъществяване, което ще бъде подкрепено от предстоящата в средносрочен проект годишна синергия в размер на 1,7 милиарда евро, генерирана от новата група.

Финализирането на тази трансакция бележи нова стъпка в развиването на PSA Group. В ход е придобиването на европейската активност на GM Financial, като договорката следва да бъде утвърдена от разнообразни регулаторни органи и е планувана за втората половина на 2017-а.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР