След като прясно изрусената Поли се раздели с предаването, Валерия,

...
След като прясно изрусената Поли се раздели с предаването, Валерия,
Коментари Харесай

Неувереният и лигав Евгени не знае какво да прави, има три дами, а...

След като прясно изрусената Поли се раздели с предаването, Валерия, Елена и Микаела са трите дами, които стигнаха в заключителния стадий от конкуренцията за сърцето на пианиста

На прага на най-важното решение в живота си, Евгени не скри, че се усеща изправен пред извънредно сложен избор.Следващата седмица той би трябвало да избере с коя от финалистките в „ Ергенът “ да задълбочи връзките си и да избере за своя спътница в действителния живот.

След като прясно изрусената Поли се раздели с предаването, Валерия, Елена и Микаела са трите дами, които стигнаха в заключителния стадий от конкуренцията за сърцето на пианиста. Коя от тях ще напусне имението последна с пръстен от Генчев, следва да стане ясно тъкмо след седмица в ефира на bTV.

„ От 25 дами, с които имах опция да се срещна в това премеждие тук, с Елена, Микаела и Валерия успяхме да реализираме най-голяма непосредственост и да създадем най-силна връзка. И трите са извънредно разнообразни, само че в същото време и трите имат доста ярка характерност, сексапил и хубост. Изборът не ми става сложен, а напряко неосъществим. Бурята от страсти, която и трите провокират у мен, заглушава и разсъдък, и ум… даже сърцето “, показа Евгени броени дни преди да заяви окончателното си решение.  

" Нашата история с Евгени стартира през цялото време. Наистина го чувствам като обич от пръв взор, на която ѝ трябваше малко време. Евгени е първият човек, който съумява да ме накара да се отпусна дотолкоз с мъж. Провокира в мен такива усеща, каквито до момента никой не е предизвикал. Той е моят човек! “, безапелационна е Валерия.

„ Евгени е постоянно доста гальовен и любезен с мен. В същото време знае тъкмо кои бутони да натисне, с цел да изкара всички страсти от душата ми. Чувствам се спокойна и сигурна в неговите ръце и той не стопира да ми демонстрира, че мога да му вярвам. Той в действителност е човек, с който бих построила едно неповторимо бъдеще “, споделя Микаела на крачка от финала.

„ Евгени е доста специфичен за мен, тъй като аз не съм се чувствала по този начин в никакъв случай. Не съм виждала подобен мъж, не съм комуникирала с подобен човек в никакъв случай. Той е отражение на всичко, за което съм си мислила и даже скрито съм се надявала. Просто знам, че желая да е мой сателит! Аз съм си мечтала за този човек и всичко до тук е водило до този миг “, не скри очакванията си Елена, че с Евгени имат общо бъдеще.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР