След като протестите за електричество преживяха провал, лидерът на ВМРО-ДПМНЕ

...
След като протестите за електричество преживяха провал, лидерът на ВМРО-ДПМНЕ
Коментари Харесай

ВМРО-ДПМНЕ: Гоце Делчев е червената линия за нашето достойнство

След като митингите за електричество претърпяха неуспех, водачът на ВМРО-ДПМНЕ афишира нов претекст да излезе на улицата с членския състав - Гоце Делчев, написа македонското издание „ Независен “, представено от ”Фокус ”. „ Правителството води договаряния за Делчев и очите на обществеността са надалеч от това, което е от значително значение за страната ни.
Нашите историци заслужават поддръжка, тъй като Гоце е стълбът на македонизма “, написа Мицковски в профила си във „ Facebook “.

Планираното за вторник шествие ще стартира от Министерството на правораздаването и ще продължи по моста " Гоце Делчев ", с цел да приключи пред Министерството на външните работи.„ Това е митинг на хората, задачата е за Европейски Съюз, за Македония, за Делчев. Гоце е алената линия за нашето достолепие. Ще се забележим! “ - написа Мицковски.

Въпросът за съглашението с България стана настоящ, откакто българският министър на защитата Красимир Карачанов съобщи, че София ще блокира първата междуправителствена конференция на Македония с Европейски Съюз, в случай че не бъде реализирано съглашение в диалозите в границите на Съвместната македоно-българска експертна комисия по исторически въпроси, напомня „ Независен “.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР