След като производството бе отлагано с цели две години, Tesla

...
След като производството бе отлагано с цели две години, Tesla
Коментари Харесай

Първият сериен пикап Tesla Cybertruck е готов

След като производството бе отлагано с цели две години, Tesla най-сетне създаде първият си сериен пикап Cybertruck. Главният изпълнителен шеф Илън Мъск сподели дълго чакания електрически модел в Twitter, заобиколен от десетки чиновници в защитни жилетки и каски.

Все още не е известно по кое време " извънземният " пикап ще бъде разполагаем за поръчки от клиенти. През ноември 2019 година Мъск сподели първообраз на специфичното транспортно средство, направено от елегантни панели от неръждаема стомана.

Милиардерът Мъск към този момент призна, че радикалният дизайн на футуристичния пикап е истонско предизвикателство. Корпусът на колата от неръждаема стомана е освен безценен, само че и сложен за оформяне и заваряване, съгласно изпълнителният шеф на американската компания.

" Ще създадем толкоз бройки, колкото хората желаят и могат да си разрешат “, сподели Мъск. Според него е мъчно да се поддържат ниски разноските, " тъй като това е нова кола с нов способ на произвеждане “. Началната цена на автомобила на ток, когато беше оповестена, бе 39 900 $ или към 35 000 евро. Експертите чакат крайната цена в този момент да е много по-висока. Въпреки това Cybertruck е " към момента доста готин “, убеден е шефът на Tesla.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР