След като приятелката на Гала – Зейнеб, се настани в

...
След като приятелката на Гала – Зейнеб, се настани в
Коментари Харесай

Взрив в ефира: Щерката на Гала омайва Хекимян, ще се намърда...

След като приятелката на Гала – Зейнеб, се настани в ефира на Би Ти Ви, дъщерята на мадам „ На кафе” също се готви за работа в най-голямата телевизия. Мари Константин към този момент се появи в предаването „ Тази сутрин” по покана на туркинята, въпреки и единствено като посетител в нейната графа. Твърди се, че се надявала скоро да получи оферта и за непрекъсната работа.

Според слуховете, Мари Константин от дълго време се пробва да се настани на дребния екран, само че досега няма кой да й предложи контракт. Тя не желала да е елементарна кореспондентка, нито да се бъхти зад кадър, а държала да е водеща на начин на живот предаване като майка си. Засега обаче проектите й удрят на камък. Гала не смеела да я вземе при себе си в „ На кафе”, с цел да не провокира намеци за шуробаджанащина. Преди години тя беше прибрала мъжа си Стефан и, в случай че в този момент стартира да работи и с щерка си Мари, би отблъснала феновете.

В Българска национална телевизия момичето не желало да работи, тъй като рейтингът й бил невисок, а позициите там са прекомерно проветриви – не се знае по кое време ще те уволнят. Последният образец с изкаралата единствено два месеца в Българска национална телевизия Деси Добрева е доказателство, че работата там постоянно е под въпрос. Мечтата на Мари била да изгрее в Би Ти Ви. Тя навила близката на майка си Зейнеб да я предложения в рубриката си с концепцията да опипа почвата и да направи усещане на шефа Антон Хекимян, написа " Уикенд ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР