След като привлече нападателя , Янтра си осигури и още

...
След като привлече нападателя , Янтра си осигури и още
Коментари Харесай

Янтра представи трима нови

След като притегли нападателя, Янтра си обезпечи и още три нови попълнения за втория полусезон във Втора професионална лига.

към този момент взе участие в няколко контроли с отбора. Опитният полузащитник има 15 изиграни сезона в професионалния футбол и над 130 мача в „ А “ група. Роден е в и е младеж на Видима Раковски. Кариерата му до тук е минала през тимовете на Белите орли,, Видима Раковски,,, и. „ Радвам се, че съм тук. Желанието ми е да оказа помощ на тима с моя опит. Янтра разполага с млад състав, на който му е необходим и малко опит, с цел да върви напред. Аз имам вяра, че вторият полусезон за Янтра ще бъде доста по-добър от първия. Целта ни не е да запазим мястото си в групата, а да се придвижим по-нагоре в класирането. Потенциалът го има “, показа той.

Към тима се причислява и. 25-годишният защитник има над 120 мача в професионалния футбол, от които 23 в елита. Юноша е на. Носил е екипа на първия тим на клуба, както и на съставите на,,,, и Локомотив (Г. Оряховица). Във визитката си има мачове и за младежкия народен тим. „ Настроен съм извънредно положително. Мисля, че с Янтра ще си бъдем потребни взаимно. Познавам множеството момчета и считам, че тимът има капацитет. Мисля, че ни чака една добра пролет “, съобщи оптимистично новият защитник на габровския отбор.

Третото ново попълнение е 23-годишният атакуващ полузащитник Димитър Видев. Той също е артикул на старозагорската школа и има мачове за юношеския народен тим на България. Играл е за съставите на Ботев (Гълъбово), Верея, Миньор (Раднево) и. Защитавал е цветовете и на френския Фонтене Фут в локалната лига Национал 3. Негово бе първото попадение във вратата на Янтра в контролата със Загорец играна преди седмица в Мъглиж (0:4). Преди това Видев се разписа и в инспекцията против Етър, извоювана от Загорец с 3:1. „ Контролите не са необикновен фактор за това по какъв начин се показва един тим и мисля, че в шампионата нещата ще наподобяват много по-различно. Познавам се с множеството момчета от състава и имам положително усещане от тима на Янтра. Моето предпочитание е да се развъртвам. Искам и аз, и тимът да вървим напред и се надявам на един позитивен полусезон “, пожела си Видев.

Очаква се Тенев и Видев да дебютират с фланелката на Янтра в утрешната контрола против Етър. Иван Петков най-вероятно няма да вземе присъединяване в дуела против някогашния му тим. Мачът поради контузии ще пропуснат също,, и.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР