След като принц Хари и Меган Маркъл взеха решението за

...
След като принц Хари и Меган Маркъл взеха решението за
Коментари Харесай

Кралица Елизабет Втора, принц Уилям и признанието, което получи след напускането на принц Хари

След като принц Хари и Меган Маркъл взеха решението за самостоятелен живот надалеч от кралския двор, огромните звезди в него останаха принц Уилям и Кейт Мидълтън.

А по-големият наследник на принц Чарлз получи следващото самопризнание от кралицата напълно скоро след абдикирането на брат си.

Елизабет Втора удостои внука си, който един ден ще стане крал, с купата висш комисар на Общото заседание на църквата на Шотландия.

Така той ще извършва функционалностите на формален представител на суверена на годишните срещи, на които наложително ще участва.

По този метод принц Уилям полчуава още една представителна функционалност, а кралицата му гласоподава доверие за значимата връзка сред Англия и Шотландия, изключително по време на Брекзит, написа Daily Mail.

Херцога на Кеймбридж е президент на четири организации, вицепрезидент на още една, патрон на цели 12 и почетен член на още десетина. Определено отговорността, която пада върху него е огромна, само че той наподобява повече от подготвен да я поеме. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР