След като при визитата на американския президент Доналд Тръмп и

...
След като при визитата на американския президент Доналд Тръмп и
Коментари Харесай

Макрон флиртува с облечената в бяло Мелания

След като при визитата на американския президент Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания в Париж, медиите означиха, че той е останал доста впечатлен от френската първа дама, в този момент Еманюел Макрон не пропусна да върне жеста на американския си сътрудник.
Няколко фрагмента са запечатали небрежния флирт сред френския президент и американската първа дама по време на визитата му в Съединени американски щати.
Мелания и Брижит Макрон се появиха в бяло на взаимна изява. Въпреки че Брижит бе в нормалния си жанр, погледите бяха вперени в госпожа Тръмп, която впечатли със снежнобяла шапка, написа dir.bg .
Гостенката - Брижит Макрон, по нищо не отстъпи на зашеметяващия тоалет на американската си колежка. Нейната дълга рокля в екрю на Louis Vuitton бе също с права кройка, а колан от златист ширит наблягаше високата талия на тоалета. Над гърдите и по дължината на ръкавите роклята бе аранжирана още веднъж със златисти релефни фигури.
Двете първи дами, които непрекъснато са в светлината прожекторите, а облеклото им непрекъснато е обект на разискване.
И този път те не разочароваха с избора си на тоалети, които бяха безусловно подобаващи за мотива.
Мелания Тръмп бе избрала блестяща, сребриста рокля на Chanel. Тоалетът с тънки презрамки бе с права линия като в горната част започваше с кондензиран бордюр последван от транспарантна материя, от бюста започваше компактен блестящ контур, а в долната част роклята завършваше още веднъж с транспарантната материя.
На държавната вечеря участваха 123 посетители, измежду които някогашният държавен секретар на Съединени американски щати Хенри Кисинджър и двама първенци от олимпийски игри.






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР