След като президентът Зеленски подаде молба за членство в НАТО,

...
След като президентът Зеленски подаде молба за членство в НАТО,
Коментари Харесай

Зеленски просто моли НАТО да ускори началото на трета световна война СНИМКА

След като президентът Зеленски подаде молба за участие в НАТО, съветският формален представител Дмитрий Медведев сподели, че в случай че Украйна не спре да се съпротивлява на съветските войски, забележителна част от украинците ще изчезнат. Той написа за това в своя канал в Telegram.

Според заместник-председателя на Съвета за сигурност на Руската федерация президентът на Украйна безусловно моли Алианса да форсира началото на Третата международна война. Медведев разяснява изявление на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, който по време на неотдавнашната си тирада цитира общата истина, че Руската федерация може да изтегли войските си във всеки един миг и това ще спре войната, а в случай че Украйна спре да води война, няма да има Украйна.

" Какво цинично момче - написа Медведев. - В последна сметка, в случай че не спре, забележителна част от украинците ще изчезнат ".

Бившият съветски президент приказва и за това, че Байдън не е признал анексирането на окупираните украински територии. Въпреки това Медведев предложи на управлението на Съединени американски щати да откри положително място и да открие американско консулство в „ новите райони на Руската федерация “.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР