След като президентът Доналд Тръмп бе диагностициран с Covid-19 миналата

...
След като президентът Доналд Тръмп бе диагностициран с Covid-19 миналата
Коментари Харесай

Висшето военно ръководство на САЩ под карантина; още хора от обкръжението на Тръмп са заразени с Covid

След като президентът Доналд Тръмп бе диагностициран с Covid-19 предходната седмица, болестта обгръща все по-широк кръг от представителите на политическото и военното управление на страната, в това число съветникът в Белия дом Стивън Милър и адмиралът от бреговата защита на Съединени американски щати Чарлз Рей.

Междувременно претендентът за президент на демократите Джо Байдън сподели, че няма да взе участие в идния на 15 октомври спор с Тръмп, в случай че той към момента е притежател на вируса, съобщи Би Би Си.

33-годишният Стивън Милър е в екипа на президента през цялото време на мандата му и се занимава с политически въпроси и с подготовката на обществени изказвания на Тръмп. Известен е с изключително внезапната си позиция по проблемите на имиграцията.

Милър се бе самоизолирал в продължение на пет дни, през които е давал негативни резултати на тестванията за ковид, само че във вторник пробата му към този момент бил позитивен.

Двамата с Тръмп бяха в непосредствен контакт преди постъпването на Тръмп в болница. Милър участва и на срещата на 27 септември по подготовката на първия президентски спор в Кливланд, Охайо, след което пътува дружно с Тръмп в Air Force One, заяви " Ню Йорк пост ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР