След като през януари Ливърпул прояви мимолетен интерес към Рияд

...
След като през януари Ливърпул прояви мимолетен интерес към Рияд
Коментари Харесай

Ливърпул се пренасочи към съотборник на Марез

След като през януари Ливърпул прояви краткотраен интерес към Рияд Марез от Лестър, в този момент „ червените” са стартирали надалеч по-настоятелна атака за полузащитника на „ лисиците” Уилфред Ндиди.

Според гвинейския публицист Алфа Балде от мърсисайдския клуб към този момент са осъществили първи диалози с играча и неговите представители. Балде твърди, че 21-годишният нигериец е дал кардинално единодушие за свое прекосяване на „ Анфийлд”.

От Ливърпул НЕ желали Рияд Марез

Със сигурност възможните договаряния с Лестър няма да са лесни, защото напоследък шефовете на „ лисиците” демонстрираха податливост към слагането на бомбастични цени на своите играчи. Именно затова искащ трансфер Рияд Марез не бе продаден нито на Рома през лятото, нито на Манчестър Сити през зимата. Второто отчаяние беше изключително тежко за 27-годишния алжирец, който за известно време спря да посещава тренировките.

Колкото до Ндиди, неговият контракт с Лестър е до юни 2022 година, което слага първенеца на Англия за 2016 година в мощна позиция. Дотук през сезона опорният халф записа 35 мача за „ лисиците” на всички фронтове, в които вкара 1 гол и даде 4 асистенции.

Здрав двубой по оста Ливърпул-Арсенал за немски плеймейкър

Ливърпул явно търси разновидности в случай, че Емре Джан в последна сметка напусне тима. Договорът на германеца изтича в края на сезона и е доста евентуално той да си тръгне като свободен сътрудник.

Интересното за почитателите на Ливърпул в тази ситуация е, че въпросният Алфа Балде бе един от първите публицисти, които научиха по какъв начин тъкмо „ червените” спазариха Наби Кейта от Република България Лайпциг през лятото. Германците се съгласиха да създадат сериозен рабат от цената на гвинейския халф, с цел да го задържат още един сезон, като фактическата покупка ще се случи преди началото на акция 2018/2019.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР