След като през пролетната ваканция програмата Coding Kids Burgas, организирана

...
След като през пролетната ваканция програмата Coding Kids Burgas, организирана
Коментари Харесай

Остават броени дни до крайния срок за записване за безплатния курс по програмиране за деца „Coding Kids Burgas“ през месец юли

След като през пролетната почивка програмата Coding Kids Burgas, проведена от Община Бургас и Професионалната гимназия по компютърно програмиране и нововъведения, със съдействието на EPAM Systems Bulgaria, даде опция на над 160 бургаски деца да получат гратис обучение в областта на цифровите технологии и програмирането, уредниците готвят ново издание през лятната почивка и по-конкретно месец юли.

Обучители в програмата още веднъж ще бъдат изявени възпитаници от Професионална гимназия по компютърно програмиране и нововъведения. Обученията ще се правят благодарение на средата за програмиране Scratch, която е пригодена за деца от 6 до 12-годишна възраст.

Посещението на курса е изцяло гратис. Програмата започва през първата седмица на месец юли и ще бъде с дълготрайност по една седмица за всяко дете, като занятията ще се състоят всеки ден, от понеделник до петък.

Курсът ще се организира редом на три местоположения, като родителите могат да изберат сред Професионалната гимназия по компютърно програмиране и нововъведения в ж.к. Меден рудник, Конгресния център на Морска гара и ОУ „Александър Георгиев-Коджакафалията“.

период за записване: 26 юни, 2022г.

Линк към формата за записване:
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР