След като през последните дни спортният директор на италианския волейболен

...
След като през последните дни спортният директор на италианския волейболен
Коментари Харесай

Османи Хуанторена: Моето бъдеще все още е червено-бяло

След като през последните дни спортният шеф на италианския волейболен гранд Кучине Лубе (Чивитанова) Джузепе Кормио съобщи, че две от звездите на отбора - Османи Хуанторена и Йоанди Леал са покрай преподписване на нови контракти, пристигна удостоверение непосредствено от един от тях.
 Шеф на Лубе: Леал и Хуанторена са покрай преподписване (видео)
" Сега е моментът да погледна напред към моето бъдеще и това на международния волейбол. Що се отнася до моето бъдеще, то може да бъде единствено в " червено-бяло ". Предстои да подпиша контракт, който ще ме обвърже дълго време с Лубе Волей, клуб, на който дължа доста ", написа самия Хуанторена под публикация оповестена в авторитетния " Gazzetta dello Sport " .
 Лубе притегли умел разпределител
" Тези малко сложни дни ни пречат да формализираме контракта, само че сме се договорили за всичко. Въпреки тежкия интервал и усложненията, те желаеха да ме задържат и съм благополучен от напъните, които притежателят на клуба Фабио Джулианели постави за мен и да поддържа този тим оптимално единен. Горд съм, че още веднъж мога да нося тази фланелка и да бъда част от тим като Чивитанова, който постоянно се бори за победа ", изясни още капитанът на Лубе
 Лубе взема " новия Вилфредо Леон " от Шомон на Силвано Пранди
Това значи, че Османи Хуанторена най-вероятно се е съгласил да понижи заплатата с 25-30% за идващия сезон поради пандемията от ковид. Подобно нещо се чака да създадат и друга звезда от отбора - Йоанди Леал, както и Иржи Ковар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР