След като през лятото взе от норвежкия Сарпсборг 08 Джонатан

...
След като през лятото взе от норвежкия Сарпсборг 08 Джонатан
Коментари Харесай

ЦСКА ще продължи да следи футболисти на Сарпсборг

След като през лятото взе от норвежкия Сарпсборг 08 Джонатан Линдсет, а преди броени дни подписа с Тобиас Хайнц, който бе платен от Хакен, само че игра чартърен точно в Сарпсборг, където вкара 15 гола и даде 6 асистенции, управлението на ЦСКА не счита да стопира дотук и оглежда още футболисти на въпросния норвежки клуб.

През предишния сезон Сарпсборг приключи на осмо място в норвежкия хайлайф - доста надалеч от позициите, даващи право на присъединяване в Европа, само че и надалеч от зоната на изпадащите. Въпреки това, очевидно скаутите на " алените " са намерили нещо по-специално в този отбор и ще наблюдават играчи за постовете, на които търсят попълнения, написа " Мач Телеграф ".

Една от тези позиции е вратарската. Там договорите и на титуляра Густаво Бусато, и на резервата Димитър Евтимов изтичат. Понастоящем под рамката на Сарпсборг е 32-годишният Андерс Кристиансен. За отбраната също се гледат разнообразни футболисти на норвежкия отбор.

Големият плюс на играчите от този тим е, че не костват доста и нямат високи финансови финансови условия, а несъмнено имат качества. Отделно от това, откакто на " Армията " към този момент имат двама норвежци, то доста по-лесно ще бъде притеглен футболист от тази страна.
 Бамба и Асен Дончев ще пътуват с ЦСКА за Белек
Бамба и Асен Дончев ще пътуват с ЦСКА за Белек

Тренират самостоятелно, само че от треньорския щаб желаят да наблюдават от близко по какъв начин протича напредъкът им
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР