След като превзе футболния терен с екипите на Манчестър Юнайтед,

...
След като превзе футболния терен с екипите на Манчестър Юнайтед,
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо нахлу и в света на анимациите

След като завладя футболния терен с екипите на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Ювентус, както и видеоигрите с високите си оценки във FIFA, Кристиано Роналдо навлезе и в света на анимациите и комиксите.

Португалецът разгласява в профила си в Туитър първи филмов откъс от новата анимация Striker Force 7, като ще има и едноименна поредност комикси, чиято продажба започва на 30-и май. Тя също ще е с присъединяване на футболната звезда. Все още обаче не се знае премиерната дата на сериала. Очаква се в бъдеще франчайзът да бъде уголемен с видеоигри и друго цифрово наличие.
Hi guys! Check out my animated show trailer and the comic book now! https://t.co/pq8lesrqYI #FCBD #FreeComicBookDay #SF7 #CR7 pic.twitter.com/bTe7DzXQRw
— Cristiano Ronaldo (@Cristiano) May 4, 2019 “По същия метод, по който футболът свързва разнообразни култури и хора по света, имам вяра, че анимираните персонажи и герои могат да сторят същото. Затова съм разчувствуван да събера дружно тези две пристрастености - футбола и супергероите, посредством този план и да го споделя с моите фенове”, написа Роналдо в уеб страницата на плана.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР