След като прекараха последното десетилетие като най-шумните шампиони на хибридните

...
След като прекараха последното десетилетие като най-шумните шампиони на хибридните
Коментари Харесай

Правилен ли беше залогът на Toyota върху хибридните автомобили през цялото време?

След като прекараха последното десетилетие като най-шумните първенци на хибридните коли в автомобилната промишленост, на ръководителите на Toyota може да им бъде простено, че се усещат в известна степен оправдани.

Упоритата решителност на японския авто производител да налее милиарди в хибридни транспортни средства, които комбинират акумулатори с обичайния мотор с вътрешно горене, провокира рецензии както от вложители, по този начин и от еколози.

Потребителите ще се въздържат да купуват по-скъпи изцяло електрически коли, неведнъж предизвестява Toyota. Сега, защото композиция от настойчиво високи цени и угриженост по отношение на несъответстващата инфраструктура за зареждане смразява ентусиазма за акумулаторни електрически транспортни средства (BEV) на пазарите от Европа до Съединени американски щати, това, което в миналото се смяташе за разкол от Toyota, се преоценява.

Адам Джонас, анализатор в Morgan Stanley, който решително предвижда, че нападателната държавна регулация и потребителското пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР