След като прекара три седмици в къщата на Celebrity Big

...
След като прекара три седмици в къщата на Celebrity Big
Коментари Харесай

Фърн Бритън се обръща към бруталната „вражда“ с Никита Кузмин, тъй като тя отказва да гледа престой на Celebrity Big Brother

След като прекара три седмици в къщата на Celebrity Big Brother, Фърн Бритън тегли линия под драмата, която се разигра по ITV - в това число нейната " омраза " с Никита Кузмин, която в последна сметка беше изяснена като просто неразбирателство.

Но макар че се сдобри с професионалиста от Strictly Come Dancing, 66-годишната жена призна, че няма да гледа риалити шоуто, до момента в който споделя какъв брой сложен е бил престоят й в известната къща по време на чат с Cat Deeley от This Morning и Бен Шепърд, излъчен в сряда (27 март 2024 г.).

Фърн първо изясни, че е била държана до ранните зори при първия си престой в къщата на Big Brother, преди в последна сметка да показа същинските си мисли за Никита.

„ Никита е обаятелен, безусловно хубав, той е прелестен “, призна тя, преди да си напомни хипотетичната омраза, която държеше доста фенове на ръба на столовете им. Нещо се случи там, не се разбрахме и аз инцидентно споделих... Дори не знам какво споделих, само че той си намерения, че е нещо, което...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР