След като преживя тежък развод и загубата на майка си,

...
След като преживя тежък развод и загубата на майка си,
Коментари Харесай

Татяна захвърли траура за майка си, хукна с любовника си из Европа

След като претърпя тежък бракоразвод и загубата на майка си, Татяна бързо-бързо рестартира живота си. Сега тя е при започване на нов, благополучен стадий. Красивата пайнерка отново се носи на крилете на любовта и не крие насладата си, че е срещнала мъж фантазия, научи HotArena. Тези дни тя посочи какъв брой добре се усеща с настоящия си другар, разказвайки за последната им екскурзия.

Любимият й я завел в Гърция и Италия, като до последно пазел в загадка маршрута на пътуването им. Първо двамата посетили Скиатос, след това Халкидики и Солун, където два дни се отдали на купони и ходили на концерт на Никос Вертис. Оттам отпътували за остров Сардиния, като минали през Санта Тереза Галура . Следващите им спирки пък били Тревизо и Венеция.

„ Отседнахме във впечатляващ палат, където дегустирахме прелестни виновност. Бяхме и в един страховит италиански курорт - Бибионе. Разбира се нямаше по какъв начин да се разминем без обичаната ни част – шопинга ”, описа Татяна.

Певицата е доста признателна на гаджето си, че прави всичко допустимо, с цел да я кара да се усеща обичана. Той не мислел единствено за бизнеса си, вълнувала го повече тя самата. „ В по-голямата част от времето приказваме не за неговите работи, а за моята музика, клипове и участия. Сега всичко ми е в естетика, имам цели и хрумвания, които ще осъществявам ”, споделя Татяна, чиято майка пострада това лято при гърмеж на газова бутилка и в първата половина на август умря от раните си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР