След като предизвика фурор с превъплъщението си като Ваня Костова

...
След като предизвика фурор с превъплъщението си като Ваня Костова
Коментари Харесай

Изплува шокираща тайна от миналото на Русата Златка

След като провокира възторг с превъплъщението си като Ваня Костова в последния епизод на „ Като две капки вода “, Русата Златка притегли вниманието към себе си. Мнозина осведомени с нейното минало припомниха за времето, когато плеймейтката се е изявявала като чалга певица, написа уеб сайтът hotarena.net.

„ Защо се прави на ощипана мома и не си признае, че преди 10 години пееше чалга под псевдонима Голди и беше част от триото „ Фатално 3 “. Нима се срами от предишното си ", започнаха да разясняват потребителите в обществените мрежи.

Преди да стане известна с контактите си с мъже от подземния свят и уменията си в леглото, Златка се пробвала на фолк сцената и мечтаела за кариера на певица.

Интересно е, че мераци да продуцира сходен вид музика проявявала Жени Калканджиева, която основала плана, в който Русата Златка взела участие. Благодарение на дългокраките манекенки във нейната фешън организация, Жени желала да сътвори секси конкуренция на одобрените имена от „ Пайнер “.

Идеята на „ Фатално 3 “ била да се събере на едно място секс блянът на всеки мъж — брюнетка, русокоска и червенокоска. След като издава няколко песни, една от дивите в групата се отхвърля. За да не пропадне изцяло планът, в който са вкарани много пари за лустросване на певиците, е извикана по неотложност Златка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР