След като преди три седмици Златка Райкова роди сина си

...
След като преди три седмици Златка Райкова роди сина си
Коментари Харесай

Прясната родилка Златка Райкова се мъчи с килограмите

След като преди три седмици Златка Райкова роди сина си Карен-младши, явно се усеща добре, поради че към този момент се е върнала във фитнеса.

 

Въпреки интервенцията, тя е нетърпелива да се раздвижи и да се приведе в порядъчен тип за наближаващото лято. За момента коремът й към момента не се е прибрал, а и се оплаква, че по време на бременността й се е образувал целулит.

 

За разлика от други родни звезди, тя най-малко е откровена и признава, че не е по никакъв начин елементарно да влезеш още веднъж във форма броени дни след раждането, а и не е належащо.

Към момента е заложила на по-леки извършения във фитнеса като възнамерява след време да заложи на по-интензивни тренировки.

 

Припомняме, че точно бременността й стана причина за прибързания годеж с арменеца Карен Хачатрян, който й предложи брак по време на почивката им на Миконос.

Този път като че ли се обрисува в действителност да има женитба. Златка акцентира, че е подготвена за венчавка, само че ще изчака бебето да поотрасне малко.

За Карен се знае, че е бил състезател, само че все още е с отнети права. Навремето бил обещаващ тенисист, само че го уличили в корупция поради уредени мачове и подкупи, та към този момент не се състезава на корта.

 

Мълвата носи, че арменецът не таи изключително топли усеща към някогашния на Златка – Благой Георгиев и не пропуща опция да му се подиграва. 

Припомняме, че от Джизъса, Златка има тригодишен наследник, за който твърди, че спечелилият в „ Сървайвър “ не го поглежда, нито пък заплаща прехрана. Сега главно Карен се занимавал с хлапето и се стараел да му обезпечи нужния комфорт.

Инфо: Уикенд 

Тагове: Златка Райкова Карен Хачатрян благой георгиев Благо Джизъса
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР