След като преди седмица председателят на ПГ на ДПС Делян

...
След като преди седмица председателят на ПГ на ДПС Делян
Коментари Харесай

Делян Пеевски тръгва по следите на пътя на Копринката“

След като преди седмица ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски разгласи, че желае информация за " пътя на Копринката " и така наречен " касиери " на президента , както и за ролята на Николай Копринков и Сотир Ушев по време на служебните държавни управления на Румен Радев, тази заран той формулира нов гейт - Кешгейт .

С прессъобщение от Движение за права и свободи осведомят, че Делян Пеевски пита основния прокурор, основния секретар на Министерство на вътрешните работи и шефовете на ДАНС и Комисията за противопоставяне на корупцията за " Кешгейт " - пътят на Копринката и " касиерите " на Президента.

Според Пеевски в обществото не би трябвало да остават подозрения за институционален чадър или прикриване на нарушавания, свързани със корист с власт или корупционни практики, защото само по този метод страната ще потвърди своята евроатлантическа ценностна принадлежност и правила.

Делян Пеевски пита за какво не се оповестяват данните за инспекции и не се подхващат дейности от страна на прокуратурата и службите. Според него това са случаи с " висока социална сензитивност " и упорства способените органи да дават информация за сигнали, данни и ход на преписки от последните три години . Конкретно в прессъобщението с изявлението на Пеевски се показва единствено едно име - това на президентския консултант Николай Копринков .

Започваме да питаме по всички въпроси. Всичко би трябвало да е пред очите на хората. Тъмнината ще свърши, приключва прессъобщението от името на Делян Пеевски.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР